"Kom tot Leven" een serie van drie verdiepingsweekenden.

vanuit het gedachtegoed van Nagy (contextueel) en Simone Pacot.

   

Tijdens de weekenden kan iedere deelnemer op verhaal komen en meer inzicht krijgen in datgene wat hem / haar ten diepste raakt en in beweging zet. Door gerichte, passende educatie, intensieve professionele begeleiding, creatieve werkvormen, groepsgesprekken en gebed ontdek je wat je innerlijk beweegt en blokkeert. En daardoor kom dieper in contact met de God van de Bijbel, zoals HIj werkelijk voor je wil zijn!

 

In 2019 is voor het 10e achtereenvolgende jaar "Kom tot leven", een serie van drie verdiepingsweekenden met lezingen, groepswerk en individuele verwerking. Daarin wordt, uitgaande van je eigen levensverhaal, de vijf levenswetten van Simone Pacot, als leidraad gebruikt. We integreren dit in ons onderwijs met het contextueel denken (ontwikkeld door de Hongaars-Amerikaans psychiater Nagy) en gebedspastoraat.

       

 foto bloesen

 

  

                                Kom tot jezelf 

                      Meer in verbinding met God
                               Kom tot Leven!

 

Je mag de weekenden zien als een reis. Een reis vol rust om dingen goed te horen en te verwerken. Een reis waarbij je meer en meer de rode draad in je leven zukt ontdekken en je eigen verhaal op kunt schrijven. Een reis ook waarbij we je helpen om meer naar God te kunnen luisteren. We verzorgen de lezingen en begeleiden als mentor de groepssessies. Zo krijgt je veel aandacht en helpen we je een proces op gang te brengen en meer inzicht in jouw innerlijke drijfveren te krijgen.

 

Er is gelegenheid om dit samen door te werken en op die manier diep in het hart een persoonlijke en individuele weg naar "Pasen" te vinden. Tussen twee opeenvolgende weekenden is steeds ongeveer drie maanden tijd je eigen verhaal en het persoonlijke proces door het uitwerken van opdrachten aan de hand van een logboek te verdiepen.  

 

Algemene opzet en inhoud van de drie weekenden

We beginnen steeds op vrijdagavond om 19.00 uur op Conferentiecentrum de Glind bij Barneveld. Elk weekend eindigt zondagmiddag omstreeks 16.00 uur.

 

De volgende onderwerpen worden onder andere besproken en doorgewerkt:

  

Tijdens het weekend krijg je de gelegenheid om de onderwezen thema's te verdiepen d.m.v. individuele opdrachten en door deel te nemen aan kleine groepjes, die begeleid worden door een "mentor" van ConPas. Door gebruik te maken van het logboek kun je tussen de weekenden verder aan je persoonlijke leerdoelen werken. Aan het einde van het derde weekend wordt het programma afgesloten en ben je in principe in staat om met het geleerde en verwerkte zelf verder te gaan.

 

Wat deelnemers zeggen; 

 

Praktisch:

Data van de nieuwe serie weekenden in 2019:   

 

Plaats: conferentiecentrum De Glind (bij Barneveld).


Kosten:

De prijs voor deze serie van drie weekenden is weer 265 euro per weekend. Deze prijs is inclusief het bijwonen van de lezingen, het ontvangen van het logboek, de overnachtingen, ontbijt, lunch, diner, koffie en thee. Je kunt daarnaast tijdens elk weekend rekenen op een zeer professionele en persoonlijke begeleiding.

 

Aanmelding: 
Je kunt je hieronder aanmelden
.


Boeken van Pacot: Tot in onze diepste diepten ISBN 90-76671-42-7

Kom weer tot leven! ISBN 90-76671-53-7

Durf het nieuwe leven aan! ISBN 90-76671-59-1

 

 

 

 

  Agenda "kom tot "leven" een serie van drie verdiepingsweekenden in barneveld
Op dit moment staat er niets op de agenda