Boek ‘Ongedacht perspectief’

Dit is een boek voor mensen die willen weten hoe ze zich op een nieuwe en gezonde manier met God en anderen kunnen verbinden. De persoonlijke ervarings-verhalen van cliënten en cursisten zijn voorbeelden waarbij het leven een ander, ongedacht perspectief krijgt. Dit boek geeft inzicht in achtergronden en oorzaken van belemmeringen die we in het leven kunnen ervaren en wijst een weg naar innerlijke genezing. Het is ook een boek voor predikanten, pastoraal werkers en therapeuten die meer willen weten over processen die innerlijk bij mensen en in families spelen. En hoe het gebruik van schone en verbindende vragen en gebed bij kan dragen aan genezing van blokkades, trauma’s en miskenning.  

  

Eerste reacties lezers:  

 Wat cursisten zeggen:  

Hieronder ziet u de omslag van dit fraai vormgegeven boek met daarop o.a. een aanbeveling van ds. J. de Kok, een predikant met wie de schrijvers afgelopen jaren veel samengewerkt hebben. U kunt het boek bestellen voor €24,90 incl. BTW, excl. verzendkosten (€2,10). 

 

 

Omslag boek Ongedacht perspectief definitief.JPG

 

Voor een betere kwaliteit van de omslag: 

 

pdf bestand  PDF Omslag Boek 'Ongedacht perspectief'

  

Om het boek te bestellen klik: bestel 

  

Voor meer informatie over vijfdaagse cursus klik: Cursus ‘Ongedacht perspectief’ Agenda 'ongedacht perspectief'. een boek over verdiepend pastoraat
Op dit moment staat er niets op de agenda